Замовниками компромату на мене вважаю керівництво ГУ ГФС в Харківській області – Гагаркін

Вівторок, 8 вересня 2015, 15:40
Екс-начальник харківської податкової повідомив в інтерв'ю «Восточному дозору», що давно готовий до будь-яких інформаційних атак відносно себе і своєї сім'ї.
Замовниками компромату на мене вважаю керівництво ГУ ГФС в Харківській області – Гагаркін

Низка ЗМІ повідомила, що колишнього начальника податкової служби підозрюють в зловживанні службовим становищем. Зокрема, йому ставлять за провину проведення незаконних перевірок низки підприємств регіону і підозрюють в рішенні про відміну донарахованих податків і штрафів в сумі 4 млн.грн ТОВ «Нейч», яким керував він, а тепер його дружина. Підкреслюється, що незаконні перевірки підозрюваний податківець влаштовував підприємствам, з якими у нього були боргові спори.

Сам Михайло Гагаркин в інтерв'ю «Восточному дозору» спростував усі ці повідомлення.

За його словами, вище згадана фірма кілька років тому була продана з «нульовим балансом».

«Ні у мене, ні у моєї дружини ось вже декілька років немає ніяких стосунків з цією компанією. Поширена низкою  ЗМІ інформація - це брехня, за яку доведеться відповісти», - заявив Михайло Гагаркін.

За його словами, замовниками компромату на нього і членів його сім'ї він вважає нинішнє керівництво ГУ ГФС в Харківській області - в.о. начальника Ірину Сагайдак і начальника департаменту внутрішньої безпеки пана Пономарьова.

«Відносно темної історії з фірмою ТОВ «Нейч» я просто тихо посміхаюся. Можу офіційно заявити - я не знаю ні про які нібито відкриті кримінальні справи. Нині я знаходжуся на лікарняному і досі не отримував з прокуратури ні повісток, ні інших сигналів про це. Замовниками таких матеріалів є пані Сагайдак і пан Пономарьов. До інформаційних атак я готовий. Я чистий перед законом, мені боятися нічого», - підкреслив Михайло Гагаркін.

«Восточний дозор» звернувся за офіційним коментарем до керівництва ГУ ГФС в Харківській області, який пообіцяли надати в найближчий час.

Доповнено. Як пізніше повідомив відділ  зв'язків з громадськістю і ЗМІ прокуратури Харківської області, кримінальне провадження зареєстроване за ч.2 ст. 364КК України /зловживання службовим становищем/.

«Слідчим шляхом будуть перевірені ці управління внутрішньої безпеки ГУ ГФС в Харківській області про причетність до вказаного правопорушення першого заступника начальника ГФС в області М.Гагаркіна, який в 2008-2012 роках був засновником вказаного ТОВ, а в 2011-2012 рр. обіймав посаду його директора», - повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, трохи раніше повідомлялося, що колишній податківець регіону підозрюється у зловживанні службовим становищем.

comments powered by HyperComments