Правоохоронці дали коментар з приводу конфлікту біля оселі нардепа Добкіна

Середа, 23 вересня 2015, 15:06
Правоохоронці пояснили, що обстановка біля оселі Добкіна – під контролем.
Правоохоронці дали коментар з приводу конфлікту біля оселі нардепа Добкіна

Перше повідомлення до міліціантів Дзержинського райвідділу надійшло за п'ятнадцять хвилин до одинадцятої години ранку. Йшлося про те, що в одну з приватних домівок по провулку Тульському прибули невідомі люди у балаклавах, які похуліганили. Активісти повісили на будинку Добкіна табличку «вул. Беркута», намалювали півня, зафарбували білим кольором вікно будинку, збили камеру відеоспостереження. Окрім того, активісти кидали через паркан димові шашки та файери.

Міліція відразу прибула на місце пригоди. Однак, як тільки правоохоронці прибули, конфлікт скінчився, активісти розійшлися, ніхто не постраждав.

О 12:00 годині дня правоохоронці отримали ще одне повідомлення, що кілька невідомих у масках штурмують приміщення міськради Харкова. Працівники міліції разом з вояками «Східного корпусу» припинили цей розгардіяш.

Зараз міліціанти патрулюють біля будівлі міськради, установа працює. Розслідування справи триває, порушники порядку мають бути притягнені до відповідальності. Нагадаємо, сьогодні вранці люди у масках атакували будинок Добкіна по провулку Тульському.

 

comments powered by HyperComments