Про безглуздя війни та долі різних людей, які потрапили на фронт. У Харкові презентували роман Сергія Лойка «Аеропорт» (фото)

Понеділок, 5 жовтня 2015, 11:01
Презентація книги Сергія Лойка «Аеропорт» відбулася у Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого 3 жовтня.
презентація романі Лойка "Аеропорт"

Автор роману під акомпанемент гітари разом з видатним українським актором Олексієм Горбуновим читали уривки з роману. Після цього на сцену піднялися захисники Донецького аеропорту – легендарні «кіборги».

За словами віце-губернатор Михайла Черняка, його дуже вразило то дійство, котре відбулося на сцені, що аж мурахи по всій шкірі пройшлися.

За його словами, автор говорить про безглуздя війни та долі різних людей, які потрапили на фронт. Він каже, що вражений патріотизмом та жертовністю захисників Донецького аеропорту.

Найголовніше  - це розуміти, що саме завдяки їх мужності тут в Україні мир та стабільність, повідомив Михайло Черняк, заступник губернатора області.

Як розповів Вадим Глушко, найближчим часом книга Сергія Лойка з’явиться у шкільних бібліотеках Харківського та Зміївського районів.

comments powered by HyperComments