На проспекті Тракторобудівників трапилася жахлива дорожня пригода (фото)

Вівторок, 2 лютого 2016, 16:12
На Салтівці сталася серйозна аварія. Загинув водій швидкої допомоги.
На проспекті Тракторобудівників трапилася жахлива дорожня пригода (фото)

ДТП відбулося біля будинку №1 проспектом Тракторобудівників. В аварії загинув водії швидкої допомоги. Про це у Фейсбуці повідомив Юрій Сидоренко, начальник департаменту масових комунікацій. За попередніми даними, винен у дтп водій швидкої, бо він на смузі зустрічного руху скоїв лобове зіткнення з пасажирським автобусом. Водій швидкої загинув на місці. Родичам загиблого у міськраді приносять співчуття.

Дані про ДТП підтвердили і у прес-службі поліції міста. Аварія сталася о 14:40 поблизу будинку №1 проспектом Тракторобудівників. Шлях «швидка» не поділила з автобусом №204. А ще в аварії постраждала дитина 8-10 років, зараз вона в реанімації. За словами Оксани Оспищевої, прес-секретаря поліції, яка знаходилася на місці дтп, точну кількість потерпілих назвати поки складно, наразі лікарі борються за життя жінки-медика.

Нагадаємо, на Харківській набережній сьогодні, 2 лютого, водій «БМВ» «влетів» у бетонний паркан. Пасажир, який знаходився у транспорті, потрапив до лікарні з різними ушкодженнями.

comments powered by HyperComments