Фельдшер зі страшної аварії на Салтівці живий

Середа, 3 лютого 2016, 13:01
Він живий, але перебуває у важкому стані. Йдеться про медика зі "швидкої", яка зіткнулася вчора, 2 лютого, з маршруткою на проспекті Тракторобудівників.
Фельдшер зі страшної аварії на Салтівці живий

Учора багато ЗМІ повідомили, що у лікарні помер 52-річний медик «швидкої», який постраждав на пр. Тракторобудівників 2 лютого. Як виявилося пізніше, ці дані недостовірні – чоловік живий.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав Юрій Сидоренко, директор департаменту масових комунікацій.

 «По аварії. Фельдшер живий. Він не помер вчера, як повідомляли з лікарні. Важкий стан, але він живий», - написав Сидоренко.

Крім того, ці дані підтвердила і заступник мера міста Світлана Горбунова-Рубан. За її словами, недостовірну інформацію про смерть чоловіка надали у департаменті охорони здоров’я ХОДА. Постраждалий перебуває у важкому стані в обласній клінічній лікарні.

Також у «четвертій невідкладній» залишилося ще двоє постраждалих пасажирів маршрутки №204. У одного чоловіка щелепна травма, а 11-річна дитина на лікуванні у нейрохірургічному відділенні. Їх життя в безпеці.

Стосовно 23-річної жінки, яка їхала у «швидкій» разом з 4-річним сином, перебуває у реанімації в обласній лікарні. Їй зробили операцію, але її стан важкий.

 

 

 

comments powered by HyperComments