Бійців та переселенців заохочують до підприємництва

Четвер, 31 березня 2016, 07:20
Переможці проекту «Новий відлік» отримають 800 тисяч гривень на підтримку започаткування, розвиток або відновлення бізнесу.
Бійців та переселенців заохочують до підприємництва

Конкурс передбачає у якості учасників внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО та членів їх родин. Переможців буде 15.

Проект «Новий відлік» вже вдруге реалізується на Харківщині за участю «Асоціації приватних роботодавців», благодійного фонду «Станція «Харків», Харківського обласного центру зайнятості та за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». У минулому році гранти на загальну суму понад 1,3 млн. грн. на підприємницьку діяльність отримали 33 учасники.

Прийом заявок триватиме до 5 квітня. Обрані конкурсанти пройдуть тренінгове навчання основам ведення бізнесу, а також з консультативною допомогою фахівців підготують бізнес-плани. Їх захист пройде з 21 по 25 червня, а переможців оголосять через п’ять днів.

Гранти нададуть 15 найкращим бізнес-планам (по 30, 50 і 80 тис. грн.). Кошти нададуть на обладнання, оренду приміщень, придбання ліцензій та дозволів тощо. Окрім того, переможців будуть консультувати фахівці.

 

comments powered by HyperComments