Замдиректора Мистецького арсеналу розкаже про українську арт-систему

Середа, 13 квітня 2016, 11:13
У ЦСМ «ЕрміловЦентр» 13 квітня о 18:00 відбудеться лекція «Кар'єра художника в сучасному світі: що потрібно знати новачку?»
Замдиректора Мистецького арсеналу розкаже про українську арт-систему

В рамках public-talk заступник генерального директора «Мистецького Арсеналу» (Київ) і головний редактор журналу ART UKRAINE Аліса Ложкіна розповість, як працює українська арт-система, як туди потрапити починаючому художнику, побудувати блискучу кар'єру тощо.

Вхід вільний, але за попередньою реєстрацією.

Серед останніх виставкових проектів Аліси Ложкіної: Dialogia: українське мистецтво часів без назви (Мистецький Арсенал), Катерина Білокур: Хочу бути художником! (Мистецький Арсенал), Long Path to Freedom (Ukrainian Modern Art institute, Чикаго, США), I'm a Drop in the Ocean (Kunstlerhous, Відень, Австрія, MOCAK, Краків, Польща), Кодекс Межигір'я (Національний художній музей України). У 2010 році спільно з куратором і мистецтвознавцем Олександром Соловйовим написала серію есе про історію українського сучасного мистецтва останніх десятиліть «Point Zero», яка готується до друку.

Лекція «Кар'єра художника в сучасному світі: що потрібно знати новачку?» відбудеться 13 квітня о 18:00 у ЦСМ «ЕрміловЦентр» (пл. Свободи, 4).

comments powered by HyperComments