TEDx Харків: в місті висвітлюватимуть ідеї, які варті свого розповсюдження

Юлія Гуш  |  Четвер, 14 квітня 2016, 14:14
У Харкові після трирічної перерви пройде конференція TEDx, де люди різних спеціальностей оголошуватимуть власні ідеї, які вони вважають достойними для поширення.
TEDx Харків: в місті висвітлюватимуть ідеї, які варті свого розповсюдження

Про це розповіли організатори TEDx Харків під час свої прес-конференції. «Після трирічної перерви ми зберемося, щоб провести конференцію, – розповів координатор проекту Євген Бєлошицький, – яка відома у всьому світі, яка стала популярною і улюбленою для харків’ян. І у цей раз ми поновлюємо нашу активність. І цього разу пройде третій TEDx, який називається «Побічний ефект»». На заході виступить шістнадцять спікерів, які представлятимуть собою всі сфери діяльності людини, де «є місце творчості, пошуку, дослідженню».

«Кожен спікер трактує лейтмотив «Побічний ефект» по-своєму, – заначила Діана Лисенко, виконавча продюсерка проекту, – ми його трактували як фактор, який втручається в діяльність автора та його ідеї. І таким чином, змінює кінцевий результат. Також хочеться сказати, що мотивом всього TEDх є «ідеї, які варті розповсюдження». Кожен спікер, який виходить на сцену, має 18 хвилин. За цей час він має розповісти про ідеї, варті розповсюдження в своїй області. Ми шукали не просто спікерів, спеціалістів в певній сфері. Ми шукали новаторів. Таким чином, у нас є реаніматологи, робототехніки, хакери в виконавчі владі, віртуози в музикальні сфері, архітектури 3D реальності тощо».

Те, про що саме спікери будуть говорити, організатори не розголошують. Все стане відомо безпосередньо під час самого заходу. Організатори впевнені, що ця конференція дуже важлива. Адже за цей час Харків встиг вирости в плані подій. «Ми хочемо, щоб це далі просувалось, – заначила Діана Лисенко, – ми хочемо культивувати наше місто в плані хороших спікерів, які дійсно бажають розповсюджувати ідеї. І не тільки в межах України, а й усього світу».

Конференція TEDxKharkiv пройде 16 квітня в хабі Fabrika.Space. Для тих, хто не зможе будити присутній на заході, передбачена відеотрансляція. 

comments powered by HyperComments