Коворкінг Fabrika вибачився за підтримку форуму «опозиційного уряду»

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 18 квітня 2016, 21:03
У соцмережі Facebook команда закладу звернулася до аудиторії з надією на розуміння.
Коворкінг Fabrika вибачився за підтримку форуму «опозиційного уряду»

Таке повідомлення з‘явилось на сторінці закладу:

«У зв'язку знеприємними подіями ми спробуємо прояснити ситуацію.

Fabrika.space складається з бару, івент-зони і коворкінгу. Івент-зона є вільним простором, яке ми здаємо в оренду, незалежно від політичних, релігійних уподобань, расової приналежності організаторів. Заходи, які проходять в Фабриці, можуть бути як закритими, так і відкритими для відвідування, зачіпають будь-які теми і мають різноманітний формат.
Ці демократичні правила працювали до сьогоднішнього дня, але схоже прийшов час щось змінювати.
Надалі ми будемо суворо модерувати все заявки на проведення заходів, запитувати теми, плани та інші необхідні подробиці. Можливо, жорсткість правил оренди відлякає багатьох потенційних орендарів, але події сьогоднішнього дня показали, що це необхідні заходи для подальшого функціонування Фабрики.
Ми розраховуємо на розуміння з вашого боку і приносимо свої вибачення за те, що сьогодні вже відбувається.
- Команда Fabrika.space».
 
Натомість користувачі соцмережі глибоко обурені такою політикою закладу:
Матвій Шкотняр: «Чесно кажучи, слабо віриться, що ви не були в курсі, що саме організовується. Дуже сумнівно, що подавали заявку на виставку котиків, як мінімум, точно вказано було б, що це політичний захід, а в такому випадку будь-який поважаючий себе менеджер поцікавився б, який саме, якої політсили і т. д.»
Кіра Кареліна: «Там дитячий ранок був заявлений, або що? Знали ж хто буде, толку тепер ці вибачення писати? Яке лицемірство».
Нагадаємо, сьогодні у Харкові відбувся «антикризовий форум опозиційного уряду», на який зібралисся екс-віце-прем'єр Олександр Вілкул, колишні міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, міністр юстиції Олена Лукаш, міністр соціальної політики Наталія Королевська, керівник «Опозиційного блоку» Борис Колесніков, нардепи Олена Бондаренко, Євген Мураєв, Михайло та Дмитро Добкіни. Після завершення заходу сталася сутичка, під час якої постраждав один активіст.
 
 

 

comments powered by HyperComments