До Захарченка у харків’ян чимало нецензурних питань

Середа, 20 квітня 2016, 08:07
Служба безпеки України в нетрадиційний спосіб перевірила думку мешканців Харківщини про очільника так званої ДНР. Увага: коментарі подані без купюр!
До Захарченка у харків’ян чимало нецензурних питань

«СБУ приємно потішила ініціатива піар асів Сашка Захарченка провести онлайн-конференцію з мешканцями Харківщини. Для людини, яка намагається контролювати лише декілька вулиць у Донецьку, потуги вийти на рівень міжрайонної політики — це, дійсно, вчинок», — написала на своїй фейсбук-сторінці спікер СБУ Олена Гітлянська.

Співробітники Служби безпеки створили дзеркало сторінки онлайн-конференції і надіслали її усім адміністраторам проросійських та нейтрально налаштованих груп у соціальних мережах.

«Таким чином, ми максимально охопили прибічників «русского міра», що активно користуються Інтернет-ресурсами. Скажу чесно. Результати нас вразили», — зазначає Олена Гітлянська.

Надійшло близько трьох тисяч запитань і коментарів. Переважна більшість (понад 98%) — нецензурні. Висловлення про ДНР, ЛНР, самого Олександра Захарченка.

«Напередодні завтрашнього бенефісу фюрера «новоросії» ми пропонуємо йому переглянути, що ж дійсно думають про нього українці. А ще краще — завітати до нас у гості разом з Гіві, Моторолою і всією іншою зграєю. Кайданок вистачить. До речі, як сказав сьогодні у КПІ Голова # СБУ Василь Грицак: «Захарченко, Плотницький та інші ватажки терористів мають замислитись, що їх просто зачистять — на їхніх руках дуже багато крові», — підсумовує спікер СБУ.

comments powered by HyperComments