Вони не тонуть. Єфремов знову керує налоговою

П'ятниця, 6 травня 2016, 17:35
Прес-служба ГУ ДФС Харківщини передає, що новопризначений керманич, користуючись нагодою, здійснив «ревізію» Харківської ОДПІ.
Вони не тонуть. Єфремов знову керує налоговою

Микола Рибаков представив нового начальника, поспілкувався зі співробітниками. «Кожен із податківців мав можливість особисто задати питання очільнику ГУ та висказати свої думки з приводу покращення роботи інспекції. Також Микола Рибаков відвідав ЦОП Харківської ОДПІ та проінспектував його роботу», — йдеться у повідомленні.

Як стало відомо «Справжній Варті», призначення Артема Єфремова певною мірою стало несподіванкою навіть для рядових співробітників ДФС. На початку року він протягом двох тижнів не допускав до документів свого відомства колег, які прибули з міністерською перевіркою. За що, кажуть, його і було звільнено. Повернення податківця в крісло керівника ДПІ зв'язують з активністю його матері, депутата ВР від «Народного фронту» та найближчої соратниці Арсена Авакова Ірини Єфремової.

Разом з тим повідомляється, що наказами ДФСУ заступником начальника облуправління призначено Баграта Хачатуряна; начальником Салтівської ОДПІ — Олену Кухтіну; начальником Слобожанської ОДПІ — Артема Єфремова, а на Дмитра Птушкіна покладено виконання обов’язків начальника Південної ОДПІ ГУ ДФС у Харківській області.

Нагадаємо, напередодні обласну ДФС очолив Микола Рибаков, який з 12 лютого 2016 р. був виконуючим обов'язки керівника. Він побував на різних посадах у податковій, а безпосередньо до призначення у Харків працював у Головному управлінні ДФС на Одещині. Крім того, наказом ДФС України Андрій Бежанов призначений на посаду першого заступника начальника облуправління, який здійснює координацію діяльності підрозділів податкової міліції.

comments powered by HyperComments