Вибори у новостворених об’єднаних тергромадах відбудуться в липні

П'ятниця, 20 травня 2016, 16:31
Чергове засідання Центральної виборчої комісії (ЦИК), яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський відбулось 20 травня.
Вибори у новостворених об’єднаних тергромадах відбудуться в липні

«Розглянувши звернення Рівненської та Харківської обласних державних адміністрацій щодо прийняття ЦВК рішення про призначення перших виборів депутатів сільських, селищних та міської рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних та міського голів у зв’язку з утворенням у зазначених областях об’єднаних територіальних громад, Комісія призначила на неділю, 31 липня 2016 року зазначені вибори у п'яти таких об’єднаних територіальних громадах вказаних областей. При цьому Комісія оголосила з 11 червня 2016 року початок виборчого процесу вказаних виборів», — повідомляє прес-служба ЦИК.

 

Нагадаємо, Старосалтівська є першою об’єднаною громадою в області. 27 березня 2016 року у Старому Салтові відбулися перші вибори депутатів селищної ради об'єднаної територіальної громади та селищного голови. Тепер там вирішують, як жити далі.

Ще одна об'єднана громада — Мереф'янська — утворилася наприкінці березня.

Найближчим часом планується створення Пісочінської об’єднаної громади, до складу якої увійдуть Пісочин, Коротич і Березівка.

comments powered by HyperComments