Міськрада запрошує небайдужий бізнес до організації акцій для дітей

Вівторок, 20 вересня 2016, 15:43
Соціальний проект «Даруємо радість дітям» Харківської міської ради та громадської організації «Ми небайдужі» стартував 20 вересня у Харкові.
Міськрада запрошує небайдужий бізнес до організації акцій для дітей

Розпочався проект з акції «Сонячний день в KIDSCUT». Дитячий салон краси прийняв дітей з синдромом Дауна. Крім того, що маленьких відвідувачів красиво підстригли, для них приготували смачні частування та багато іграшок.

Як повідомила заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан, це перший захід нового проекту. Надалі місто планує співпрацю з іншими представниками соціально відповідального бізнесу.

«Даруємо радість дітям» - це майданчик для надання різних безкоштовних послуг дітям. Ми багато говоримо про соціально відповідальний бізнес, але мало показуємо їхню діяльність. Разом ми зможемо допомогти дітям, які цього потребують. Подарувати їм нові емоції, тому що далеко не всі батьки можуть дозволити собі і своїм дітям отримати якісь послуги», - зазначила Світлана Горбунова-Рубан.

У подальших планах міста - організувати дитячі майстер-класи в художніх майстеренях, дитячий день в кафе, різні спортивні заходи.

Представники небайдужого бізнесу можуть надсилати свої пропозиції щодо участі в проекті на e-mail: mn2004.org@gmail.com. Всім учасникам проекту вручать спеціальні свідоцтва.

comments powered by HyperComments