Святкування річниці патрульної поліції Харкова переноситься у зв`язку із трагедією в Дніпрі

Понеділок, 26 вересня 2016, 12:24
У зв`язку із трагічною подією, яка сталася за участю співробітників патрульної поліції міста Дніпра, святкування річниці патрульної поліції міста Харкова переноситься. Про дату проведення урочистого заходу буде повідомлено пізніше, йдеться на офіційній сторінці патрульної поліції Харкова у Фейсбуці.
Святкування річниці патрульної поліції Харкова переноситься у зв`язку із трагедією в Дніпрі

"Управління патрульної поліції Харкова висловлює щирі співчуття близьким та рідним патрульного поліцеського міста Дніпра, який загинув при виконанні службових обов`язків", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, 25 вересня у Дніпрі зловмисник застрелив патрульного поліцейського. Подія сталася зранку поблизу автовокзалу. За попередньою інформацією, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки Citroen (C-Elysee номерний знак AE 7053 AA, сірого кольору) за порушення правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник з місця пригоди. Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення. 

Загиблий — 27-річний патрульний Артем Кутушев. У нього залишилася трирічна дочка. Друга напарниця — Макаренко Ольга від отриманих поранень пізніше померла у лікарні. Куля зачепила легені, печінку і ногу. Про це повідомила Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе. Вона підтвердила, що підозрюваний — раніше судимий Пугачов Олександр Андрійович. За її словами, він дійсно є колишнім бійцем батальйону "Торнадо".

comments powered by HyperComments