«Чудова п'ятірка» мінус Сітенко – оприлюднений точний список кандидатів у губернатори Харківської області

П'ятниця, 30 вересня 2016, 18:14
Сьогодні буде офіційно оприлюднений список харківських Шварцнеггерів – претендентів на посаду голови обласної державної адміністрації.
«Чудова п'ятірка» мінус Сітенко – оприлюднений точний список кандидатів у губернатори Харківської області

«Справжня варта» отримала його з авторитетних джерел і проаналізувала шістьох претендентів, які подали документи на конкурс.

«Конкурсній комісії належить зробити нелегкий вибір з шістки дуже різних кандидатів, адже список потенційних губернаторів виглядає, я б сказав, еклектично-анекдотично. Так і хочеться почати колонку зі слів «...зустрічаються якось ортопед, аферист і тушка», – пише в авторській колонці шеф-редактор медіа-групи «Дозоры» Ростислав Касьяненко.

«Шість кандидатів – шість різних історій. Погано, що більшість з них – це історії «дореволюційні»: область реально ризикує стати «територією реваншу», якщо комісія віддасть перевагу людям з сумнівним політичним минулим, – резюмує він.

У списку кандидатів – діюча в.о. губернатора Юлія Світлична, могильник заводу Малишева, екс-нардеп Віталій Немилостивий, юрист Добкіна Тетяна Барановська, депутат-бізнесмен Тарас Сітенко, «чиновник на БТРі» Петро Костенко і начальник управління Одеського облюста Сергій Кадигроб.

comments powered by HyperComments