Більше 2 мільярдів гривень видано додатково на зарплатню працівникам Національної поліції - Дмітрієв

Справжня Варта  |  Вівторок, 25 жовтня 2016, 15:51
В Харківській області працює ряд програм по забезпеченню безпеки наших громадян і відбувається дійсне фінансування правоохоронної системи.
Більше 2 мільярдів гривень видано додатково на зарплатню працівникам Національної поліції - Дмітрієв

Про це доповів, виступаючи на заході по презентації нового обладнання від Консультативной місії ЄС т.в.о начальника Головного управління Нацполіції Харківської області Анатолій Дмитрієв, подякувавши за це голові облдержадміністрації.

«Щоб мати результат, необхідно мати добру заробітну платню», - зауважив Дмитрієв.

Щодо допомоги Консультативної місії ЄС, він згадав, що це вже не перша допомога.

"Ми вже працюємо понад рік і отримуємо допомогу у вигляді консультацій та навчання наших співробітників методам роботи поліцейських. Я хотів би особисто від колективу Національної поліції подякувати за нове обладнання безпосередньо голові Консультативної місії пану Кястутису", - підкреслив керівник обласного главку Нацполіції.

«Для нас буде вагомим внесок європейських партнерів у забезпечення низки заходів, які закладені в програмах, що вже прийняті обласною радою або будуть розроблятися на подальшу перспективу. Це можуть бути різні напрямки співробітництва - починаючи із залучення фахівців, реалізації навчальних програм, забезпечення обладнанням. Комплекс заходів ми готові відпрацювати в робочому режимі», - відзначила голова ХОДА Юлія Світлична.

Нагадаємо, сьогодні консультативна місія ЄС привезла харківській поліціії планшети та відеореєстратори.

comments powered by HyperComments