Харків`яни-бійці АТО нагороджені Президентом

П'ятниця, 11 листопада 2016, 15:12
Лише спільними зусиллями громадянського суспільства, волонтерів, військових, добровольців і органів влади всіх рівнів вдалося відновити українську армію.
Харків`яни-бійці АТО нагороджені Президентом

Про це губернатор Харківської області Юлія Світлична сказала під час зустрічі  з військовослужбовцями, які несли службу в зоні проведення антитерористичної операції, передає прес-служба ХОДА.

За дорученням Президента України Петра Порошенка вона вручила їм державні нагороди.

"Народ, влада, держава - всі віддають належне тим, хто під кулями, на гарячих рубежах відстоював територіальну цілісність і незалежність нашої країни, нашої улюбленої України", - сказала Юлія Світлична.

За її словами, військовослужбовці можуть розраховувати на всебічну підтримку ХОДА.

«Сьогодні Україна продовжує відстоювати незалежність, ми продовжуємо вести боротьбу. Можемо з упевненістю сказати, що завдяки патріотизму та любові до Батьківщини, ми гідно протистоїмо одній з найсильніших у військовому відношенні держав світу», - додала Юлія Світлична.

Губернатор Харківської області вручила чотирьом учасникам АТО медалі «Захиснику Вітчизни». Нагороди отримали солдати Вадим Бабанський, Трохим Важенін, Олександр Харченко та сержант Олександр Хорошилов.

comments powered by HyperComments