У вівторок в Харкові перекриють одразу кілька вулиць

Понеділок, 14 листопада 2016, 19:04
15 листопада в Харкові пройде товариський матч збірної України проти збірної Сербії.
У вівторок в Харкові перекриють одразу кілька вулиць

Відтак з 18:00 до 23:00 15 листопада буде перекрито рух транспорту на прилеглих до стадіону вулицях. А саме, по пров. Власівському, вул. Храмова, вул. Державінській, вул. Плеханівській – на ділянці від вул. Молочної до вул. Лебединської, і на вул. Тарасівській – на ділянці від вул. Молочної до вул. Храмова, повідомими у Харківській міськраді.

Щодо громадського транспорту, то його маршрути скореговаті таким чином:

№232е, 68е змінять кінцеву зупинку і здійснюватимуть висадку і посадку пасажирів на зупинці «Ст. метро «Проспект Гагаріна»;

№260е скоротить шлях прямування і змінить кінцеву зупинку в такий спосіб: вул. Плеханівська - ст. метро «Завод ім. Малишева», а також здійснюватиме висадку і посадку пасажирів на зупинці «Ст. метро «Завод ім. Малишева».

На цей же період інші автобуси здійснюватимуть об'їзд:

№11е: вул. Вернадського - вул. Малом'ясницька - пр. Гагаріна - пл. Героїв Небесної Сотні - пр. Московський і далі за маршрутом;

№211е – у напрямку вул. Академіка Павлова: вул. Гольдбергівська - пров. Молчанівський - пр. Гагаріна - вул. Вернадського - Гімназична набережна - пр. Московський і далі за маршрутом; у напрямку вул. Гольдбергівської: пр. Московський - Гімназична набережна - вул. Вернадського - пр. Гагаріна - вул. Гольдбергівська і далі за маршрутом;

№231е: пр. Московський - вул. Академіка Павлова і далі за маршрутом;

№244е: пр. Московський - вул. Польова і далі за маршрутом;

№251е: пр. Московський - вул. Богдана Хмельницького - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська і далі за маршрутом.

З 18:00 до 23:00 15 листопада також буде заборонений рух трамваїв вулицею Плеханівською, на ділянці від вул. Молочної до вул. Молодої Гвардії, тому трамваї курсуватимуть так:

№8: 602 м/р - Салтівське шосе - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - вул. Кошкіна - вул. Плеханівська - ст. метро «Завод ім. Малишева» - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії - вул. Плеханівська - ст. метро «Завод ім. Малишева» - вул. Морозова - пр. Героїв Сталінграда - вул. Одеська; у зворотному напрямку: вул. Одеська - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - пр. Московський - вул. Академіка Павлова - Салтівське шосе - 602 м/р.

Крім того, після закінчення матчу автобуси забезпечать перевезення вболівальників від станцій метрополітену за основними напрямками до 1:00 16 листопада.

Нагадаємо, під час матчу порядок у Харкові забезпечуватимуть близько тисячі правоохоронців.

Напередодні матчу, 14 листопада, на стадіоні «Металіст» пройшло відкрите тренування. 12 листопада в Одесі футбольна збірна України здобула мінімальну перемогу в 1:0 в матчі проти збірної Фінляндії.

comments powered by HyperComments