В Харкові - турнір з кікбоксингу "Хоробрі серця" (ФОТО, ДОПОВНЕНО)

фото - Сергій Козлов  |  Неділя, 27 листопада 2016, 17:41
У неділю, 27 листопада, у Харкові проходить турнір "Хоробрі серця".
В Харкові - турнір з кікбоксингу "Хоробрі серця" (ФОТО, ДОПОВНЕНО)

Це змагання з кікбоксингу в форматі К-1. Організатори турніру -  "Borodach Division",  Цивільний Корпус АЗОВ, "Східний Корпус", ультрас ФК "Металіст". За словами організаторів, присвячений турнір вшануванню "пам'яті побратимів Бєлаза та Дюса, які загинули на сході України, захищаючи рідну землю у боях з окупантами".

- Ці змагання в залі «Схiдного Корпусу» на Олексіївці з кікбоксингу К-1 пам'яті двох бійців з «Азова», які загинули в зоні АТО. Брали участь в них звичайні хлопці, які подали заявки. Ми їх розглядали, намагалися підібрати, щоб суперники були рівними за рівнем майстерності. Проводить змагання «Азов Харків». Нам надійшла пропозиція від побратимів з Києва, які проводили такого ж формату змагання у себе. У них, так само, як і в Харкові, 5 переможців в п'яти вагових категоріях. У Харкові теж відбірковий етап з п'ятьма ваговими категоріями. Для того, щоб харківських і київських фіналістів знову звести і зробити вже великий турнір, - повідомив «Справжній Варті» Станіслав Микуленко, керівник ГО "Спортивний Корпус" "АЗОВ" Харків"

За його словами, зустріч переможців пройде, швидше за все, в січні або в лютому і тільки між командами з двох міст.

- Думаю, вже є потенціал, щоб ці змагання з поєдинку між двома столицями в подальшому вивести на національний рівень - повноцінний Чемпіонат України за підтримки спонсорів, які нам симпатизують, - висловив надію Микуленко.

Ще одна відмінність цих змагань від тих, які проводять інші федерації, - у відсутності стартових внесків, які разом зі спонсорськими коштами йдуть на організацію і проведення змагань.

Керівник ГО "Спортивний Корпус" говорить: - У чому відмінність наша? Ми ніби робимо все на благодійних засадах, аби будь-які хлопці могли взяти участь, незалежно від того, є у кого-то з них гроші чи ні. А ті, у кого-то є бажання та талант. Нехай такі приходять до нас, і беруть участь, і б'ються. І нехай талановитий спортсмен розуміє, що до нього не байдуже, що його підтримають, дадуть шанс проявити себе. «Азов» такий шанс дає.

Турнір проходить вже вдруге, він є відбірковим. Відзначимо, вперше на ринзі "Хоробрих сердець" бійці змагалися 19 вересня у Києві. Ті, хто отримали перемогу у Харкові, будуть запрошені на фінальний турнір у Вишгороді, там вони змагатимуться проти переможців турніру, що проходив у столиці.

Переможцями у Харкові у своїх вагових категоріях стали:

60 кг - Стрілко Влад

65 кг - Бондарь Олег

70 кг - Пятницький Дмитро

75 кг - Пасюга Олексій

80 кг - Гопта Олексій

Нагадаємо, на навчальній базі МВС "Сокільники" ГО "Східний корпус" і ЦК "Азов" за участю обласного військкомату провели військово-тактичні змагання студентської молоді Харкова.  За словами інструкторів, навчання студентів, що об'єдналися в 10 команд по 8 осіб, проходили в шести зонах. Всі етапи і сектори гри були розроблені і контролювалися бійцями і активістами ГО «Східний корпус» і ЦК «Азов».

Усі переможці турниру традиційно отримали призи від ТМ "SvaStone" - сучасного одягу для спорту и на кожний день.

ФОТО: Сергій Козлов

 

comments powered by HyperComments