У Харкова з'явився 30-й бізнес-товариш

Понеділок, 28 листопада 2016, 11:44
В минулу п'ятницю, 25 листопада, у Харкова з'явився новий побратим.
У Харкова з'явився 30-й бізнес-товариш

Це угорське місто Дебрецен. Договір підписали безпосередньо під час Угорсько-українського бізнес-форуму в місті Дебрецені.

Представники міст визначили пріоритетні напрямки співпраці: розвиток міської інфраструктури, освіта, туризм, культура, спорт, економічний розвиток міст.

Документ підписали мер міста Дебрецен Ласло Папп і заступник Харківського міського голови Михайло Фатєєв.

В інтерв'ю угорській пресі вони зазначили, що міста Харків і Дебрецен мають так багато спільного, що їхня співпраця «просто приречена на успіх».

Зазначимо, після підписання договору про співпрацю з Дебреценом кількість міст-партнерів Харкова збільшилася до 30 міст в 20 країнах світу.

Нагадаємо, Харкову запропонували звернути увагу на австралійський "мільйонник". Австралійці, які приїхали з офіційним візитом до Харкова, закцентували на можливій співпраці бізнес-кіл. Вони відзначили, що ідеальним для партнерства був би варіант австралійського міста-мільйонника, що активно розвивається, і не обов'язково це повинні бути найбільші міста Мельбурн і Сідней. Для вибору найкращого варіанту австралійська сторона попросила надати список вимог, які б задовольніли побажання Харкова щодо майбутнього міста-побратима. Терехов дав доручення Департаменту міжнародного співробітництва в тижневий термін розглянути це питання і направити всю необхідну інформацію австралійській стороні.

comments powered by HyperComments