З Харкова будуть літати у Бергамо

Середа, 30 листопада 2016, 23:19
Із Харкова планується відкрити нові авіарейси.
З Харкова будуть літати у Бергамо

Про це йдеться в повідомленні матеріалах комісії Державної авіаційної служби України з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній.

30 листопада Державіаслужба вирішила рекомендувати ряд призначень українським авіакомпаніям. Зокрема, пролонгувати термін дії права на експлуатацію повітряних ліній для перевезень в інших країнах авіакомпанії «Ейр Таурус» до 31 грудня 2017 року.

Провідному українському авіаперевізнику – «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) – рекомендовано видати права на регулярні міжнародні польоти з Києва – в Киттилу, з Харкова – в Бергамо, зі Львова – в Неаполь, Малагу і Лісабон, з Одеси – в Кутаїсі, а також розширити частоти на маршрутах з Києва в Амстердам і Палангу.

Авіакомпанії «Дніпроавіа» рекомендовано видати право на міжнародні регулярні польоти з Одеси до Єревану, з Києва до Братислави і Любляни, зі Львова – до Відня, а також на польоти на внутрішніх маршрутах з Києва – до Харкова та Львова.

Авіакомпанія Yanair просила дати їй право на міжнародну «регулярку» зі Львова до Тель-Авіва, Тбілісі і Батумі, із Запоріжжя, Чернівців і Кривого Рогу – у Тель-Авів, а також на внутрішні польоти з Києва до Львова, Запоріжжя, Харкова, Кривого Рогу і Чернівців.

На маршрутах зі Львова, Запоріжжя, Чернівців і Кривого Рогу в Тель-Авів існує обмеження в частоті – по сім рейсів на тиждень. Зараз всі сім частот маршруту Запоріжжя – Тель-Авів зайняті іншим перевізником, тому комісія рекомендувала відмовити у видачі прав на зазначений напрямок. За іншими напрямками в Ізраїль комісія прийняла позитивне рішення. При цьому голова комісії Сергій Коршук висловив готовність в черговий раз звернутися до авіаційної влади Ізраїлю з ініціативою збільшити кількість частот між країнами.

На перевезення до Грузії обмежень немає, комісія прийняла позитивне рішення. Також позитивно вирішено питання заявок на внутрішньоукраїнські рейси авіакомпанії.

Авіакомпанії «Браво» рекомендовано видати право на міжнародні регулярні польоти їз Києва до Софії, з Харкова і Одеси – у Киттилу, а також на чартери в Хургаду і Шарм-ель-Шейх з Херсона та Чернівців, з Києва і Харкова – в Марібор.

Окрім іншого, ТОВ «Авіаційно-транспортне Агентство «КРУНК» і ТОВ «Авіакомпанія «Аеровіз» рекомендовано надати право на експлуатацію повітряних ліній для виконання авіаперевезень в безлічі інших держав.

comments powered by HyperComments