У Харкові спостерігаються сутички

Середа, 30 листопада 2016, 23:49
Харків приймає Кубок світу з вільної боротьби серед клубних команд.
У Харкові спостерігаються сутички

Урочисте відкриття турніру відбулося 30 листопада у Палаці спорту «Локомотив», а попередні сутички почалися ще до офіціозу.

На Кубок світу прибули 144 спортсмени з 10 країн. У змаганнях беруть участь команди США, Туреччини, Вірменії, Угорщини, Ірану, Білорусі, Грузії, Киргизстану, Монголії та України. Іран та Україна представлені двома командами. Від України виступають клуб «ЦСКА» і харківський клуб «Здоров'я» (у складі команди – Мраз Джафарян, Гія Чихладзе, Ален Засєєв, Данило Картавий).

«Вперше в Україні проводяться змагання такого рівня, і приємно, що приймаємо Кубок світу з вільної боротьби серед клубних команд у Харкові. Харківська облдержадміністрація доклала всіх зусиль, щоб змагання пройшли на високому рівні», – зазначив заступник начальника Управління у справах молоді та спорту ХОДА Сергій Христоєв.

Першість буде проходити до 1 грудня. Після урочистого відкриття пройшли стикові двобої. 1 грудня з 10:00 до 13:00 пройдуть фінальні двобої за 6-11 місця, а з 16:00 до 19:00 – фінальні двобої за 1-5 місця.

Змагання мають призовий фонд. Переможець отримає $25 тисяч, спортсмен, який посяде II місце,–- $15 тисяч, за ІІІ місце – $10 тисяч.

 

comments powered by HyperComments