Ми маємо активну позицію щодо «перевертнів», які намагаються заплямувати ті зміни, що мають місце в країні – «Східний Корпус»

П'ятниця, 2 грудня 2016, 18:01
2 грудня активісти ГО «Східний Корпус» і ЦК «Азов» провели акцію «Похорон справедливості», яка стала реакцією на замах на життя керівника організацій Олега Ширяєва.
Ми маємо активну позицію щодо «перевертнів», які намагаються заплямувати ті зміни, що мають місце в країні – «Східний Корпус»

Про це повідомляється на сторінці ГО "Східний Корпус" у Фейсбуці. 

"Невідомі обстріляли автівку, в якій були лідер Руху Олег Ширяєв та керівники штабу. На місце подій було викликано поліцію. Ведеться слідство, подробиці є його таємницею, тому ми не маємо права їх розголошувати. Водночас було розпочато масовану інформаційну кампанію анонімними особами, що мали за мету дискредитацію руху і самого Олега Ширяєва. Але ми маємо чітке розуміння того, що стоїть за цим замахом і тим, що його супроводжувало", - сказано у повідомленні.

Характерно, що саме перед цим Ширяєв опублікував у своєму блозі на фейсбуці пост про ситуацію з неправомірним перебуванням на службі заступника начальника ГУ НП Черьомухіна Н.П.

"Ми ведемо активну боротьбу із сепаратизмом – нещодавно було викрито схрон зброї, публічно викрито активних діячів сепаратистського толку. Ми маємо активну позицію щодо «перевертнів», які намагаються заплямувати ті зміни, що мають місце в країні. Ми працюємо над підвищенням патріотизму в мешканцях регіону, над підвищенням громадської обороноздатності. Ми вміємо працювати і співпрацювати.
Коли ми обирали цей шлях, було зрозуміло, що в наші важкі часи нас намагатимуться або дискредитувати, або вмовити піти, або прибрати фізично. Перші два етапи ми пройшли і нас не вдалося зламати. Настав третій. Але ми готові і до цього. І ми не маємо наміру відступати. Найкраща наша відповідь – зібраність, продовження нашого шляху і відкритість", - говориться у зверненні.

Пікет "Похорон справедливості",  присвячений Миколі Черьомухіну, розпочався 2 грудня о 14.30.  Представники ЦК "Азов" підійшли до будівлі управління Національної поліції Харківської області та поклали по дві гвоздики.

Також сьогодні відбувся круглий стіл, присвячений темі сепаратизму. Начальник штабу ЦК "Азов" Анатолій Сидоренко зазначив: "Ми не боїмося. Ми знали, на що ми йдемо, і ми знали спочатку, для чого ми це робимо. І в той момент, коли ми почали боротися з перевертнями в погонах, по нас почали стріляти".

comments powered by HyperComments