Учні пільгових категорій можуть пройти пробне тестування безкоштовно

Юлія  |  Четвер, 22 грудня 2016, 16:49
На пробне тестування можна буде зареєструватися з 10 по 31 січня. А з 6 лютого по 17 березня пройде реєстрація на участь вже в основному тестуванні по ЗНО.
Учні пільгових категорій можуть пройти пробне тестування безкоштовно

Більшість учнів приймає рішення пройти пробне тестування до ЗНО. Це дозволяє їм дізнатися, що їх чекає під час проходження основних тестів. Про це розповіла Ольга Деменко, директорка Департаменту освіти. За її словами, близько 80% учнів беруть участь в пробному тестуванні. Це їм сильно допомагає під час підготовки до ЗНО, адже дає можливість дізнатися, як саме буде проходити тестування. І хоча воно платне, учні, що належать до пільгових категорій, мають право пройти його безкоштовно.

«Тому дуже важливо, щоб кожний випускник зробив правильний вибір стосовно навчального закладу, – підкреслила Деменко, – тому ми проводимо інформаційно-роз’яснювальну роботу в школах. І будемо допомагати в плані реєстрації, оформлення документів тощо. Але я ще раз підкреслюю, що обрати предмети для тестування, визначитися з вишами діти повинні самостійно».

Також варто додати, що другий семестр, як і весь навчальний рік, завершиться 26 травня.

 

comments powered by HyperComments