Горіла продовольча крамниця

Вівторок, 24 січня 2017, 16:04
Пожежа сталася у відділі з продажу одягу, бувшого у використанні
Горіла продовольча крамниця

24 січня о 03:24 на номер «101» від випадкового свідка надійшло повідомлення про пожежу у продовольчій крамниці за адресою: м. Балаклія, вул. Новоселівка, 44.

До місця виклику негайно прибув районний пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС. Була організована розвідка місця пожежі, за результатами якої стало відомо, що горіла лише прибудова до основної будівлі магазину, в якій знаходився відділ з продажу одягу, бувшого у використанні. Будівля магазину, так як і прибудови до неї, була одноповерхова окремо від інших будівель.

На момент прибуття рятувальників вогонь встиг розповсюдитись на площу у 30 кв.м. – це вся площа прибудови. Вогнеборці негайно вжили заходи щодо захисту основної частини будівлі магазину та гасіння пожежі. Вже о 03:40 відбулась її локалізація. Остаточно всі осередки горіння були ліквідовані о 04:55.

Завдяки оперативним діям рятувальників основна будівля крамниці була врятована. Внаслідок пожежі вогнем знищено лише товар, який знаходився у прибудові, а також перекриття прибудови, її оздоблення та електричне обладнання. На місці події працювало 10 осіб особового складу ДСНС.

Причину виникнення пожежі та збитки наразі встановлюються правоохоронними органами.

comments powered by HyperComments