Яким бути подієвому туризму на Харківщині. Світлична зустрілася з організаторами Вертеп-фесту

Середа, 25 січня 2017, 10:39
Наступний масштабний етнофестиваль - «Пархомівка - світові шедеври»
Яким бути подієвому туризму на Харківщині. Світлична зустрілася з організаторами Вертеп-фесту

«30 квітня в Краснокутському районі - на території дендропарку та в Пархомівському музеї - в рамках проекту «Перлини Слобожанщини» ми хочемо провести фестиваль «Пархомівка - світові шедеври». У рамках заходу проводитимуться майстер-класи з малювання, літературні читання та виступи музичних колективів у стилі 20-30-х років минулого століття», - розповіла керівник проектів БФ «Харків з тобою» Олена Рофе-Бекетова.

Вона підкреслила, що ідея подібних заходів у тому, щоб показати українцям і закордонним гостям перлини Харківської області - місця, про які можна дізнатися багато нового та цікавого.

Юлія Світлична подякувала громадським активістам за роботу, яка була проведена ХОДА спільно з оргкомітетом «Вертеп-фесту-2017».

«Мені приємно підбити підсумки нашої великої роботи. У заході брали участь понад 50 творчих колективів із 18 регіонів України. Цей проект додав свій культурний і соціальний внесок у розвиток регіону. Фестиваль пройшов на високому організаційному рівні. Cподіваюся, що проект стане щорічним», - сказала голова ХОДА Юлія Світлична.

Губернаторка пообіцяла громадськості всіляку допомогу.

Як раніше заявили організатори, завдяки Світличній «Вертеп-фест 2017» пройшов на високому рівні. Як пройшло у Харкові масштабне свято "Вертеп-фест", можна подивитись тут.

comments powered by HyperComments