Шкільний автобус з шістьома дітьми віком від 3-х до 9-ти років застряг у сніговому заметі

П'ятниця, 27 січня 2017, 11:09
За добу рятувальники 6 разів надавали допомогу людям, котрі потрапили у ускладнені погодні умови
Шкільний автобус з шістьома дітьми віком від 3-х до 9-ти років застряг у сніговому заметі

Протягом останньої доби рятувальники 6 разів залучались для надання допомоги водіям автомобілів, які потрапили у снігові замети. Було вивільнено 6 транспортних засобів, серед яких 2 шкільних автобуси, 3 карети швидкої медичної допомоги та 1 легковик.

Шкільний автобус з шістьома дітьми віком від 3-х до 9-ти років застряг у сніговому заметі вранці 26 січня між селами Латишівка та Кисівка Коломацького району. Аби допомогти дітям, рятувальники негайно виїхали до місця пригоди на рятувальному автомобілі підвищеної прохідності. Вони взяли автобус на буксир та витягли на розчищену ділянку дороги, до якої було близько 1 км.

Інший шкільний автобус, щоправда без дітей, рятувальники витягли зі снігового полону у селі Друга Старовірівка Нововодолазького району.

Бригадам швидкої медичної допомоги рятувальники допомагали у м. Харкові, м. Дергачі та с. Руська Лозова Дергачівського району.

Всього з початку зими підрозділи ДСНС залучались для надання допомоги населенню у подібних випадках 158 раз, було витягнуто 191 одиницю техніки (з котрих 59 карет швидкої медичної допомоги), вивільнено 441 людина.

Протягом минулої доби дороги регіонального та державного значення у Харківській області знаходяться у задовільному стані. Порушень транспортного руху не було. Знеструмлення населених пунктів за добу не було.

27 січня по області очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер вночі західний, вдень північно-західний 5 - 10 м/с. Температура повітря: вночі 18 - 23° морозу, вдень 7 - 12° морозу. По місту: температура повітря вночі 19 - 21° морозу, вдень 7 - 9° морозу, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

comments powered by HyperComments