Вічна пам’ять воїнам, які загинули, до кінця виконуючи свій обов’язок - Світлична

Середа, 15 лютого 2017, 10:28
У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав губернатор Харківщини звернулася до воїнів-інтернаціоналістів, ветеранів війни в Афганістані.
Вічна пам’ять воїнам, які загинули, до кінця виконуючи свій обов’язок - Світлична

Звернення з`явилося на офіційному сайні ХОДА.

"15 лютого, в день, коли завершилося виведення військ з території Афганістану, ми шануємо всіх учасників бойових дій на території інших держав. Ми віддаємо данину мужності та героїзму воїнів, які виконували непросту місію в гарячих точках по всьому світу...", - сказано у коментарі. 

За словами Юлії Світличної, і в мирний для України час багато наших земляків загинули на війні. Війну в Афганістані пройшли 160 тисяч українськіх воїнів. Більше 3 тисяч українців не повернулися додому... 

"У цей день ми згадуємо всіх українців, які віддали своє життя на війні. І висловлюємо вдячність тим, хто повернувся додому. Адже ваша сила та мужність стали прикладом для наступних поколінь українських воїнів. Сьогодні Україна, як ніколи, знає справжнє обличчя війни. І сьогодні ми платимо дуже велику ціну заради миру та незалежності нашої Держави", - йдеться у зверненні.

Юлія Світлична закликає всіх  вшанувати пам’ять полеглих воїнів.

"Вічна пам’ять воїнам, які загинули, до кінця виконуючи свій обов’язок! Слава Україні!", - звернулася до жителів Харківщини губернатор області. 

Нагадаємо, 15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день у 1989 році радянські війська покинули територію Афганістану.

Вчора в Слобідському районі Харкова вже розпочалися урочисті заходи, присвячені цій даті. 

comments powered by HyperComments