Школярам готують екскурсії туристичною Харківщиною

Четвер, 16 лютого 2017, 18:15
У 2017 році мешканців Харкова очікує низка подій, пов`язаних із туризмом
Школярам готують екскурсії туристичною Харківщиною

Серед масштабних проектів у туристичній сфері Харкова є проведення екскурсійних ознайомлювальних турів для харківських школярів.

Про це сьогодні повідомила начальник відділу Департаменту міжнародного співробітництва мерії Харкова Юлія Згурська.

"Плануємо проводити дві-три екскурсії на місяць. Це будуть спільні лекційні та екскурсійні заняття. Зараз ми відпрацьовуємо їх теми. Екскурсії плануємо проводити і у Харкові, і на території Харківської області", - занначила вона.

Згурська зазначила, що продовжиться робота і з популяризації Харкова як туристичного міста. Акцент при цьому буде зроблений на залученні уваги посольств іноземних держав.

"Харків має бути популярний і в дипломатичній сфері. Крім того, у місті знову проведуть конкурс туристичних проектів «Я люблю Харків», - розповіла чиновниця.

20-21 квітня Харків прийматиме гостей щорічного традиційного туристичного форуму. Крім того, місто розширить географію відвідування туристичних виставок. Наприклад, уже 17 лютого Харків презентують на виставці у польському місті Познань, також плануються поїздки на туристичні виставки до Києва і Берліна.

Триватиме установка QR-кодів на "семи чудесах Харкова". Торік їх встановили на Дзеркальному струмені, Успенському, Благовіщенському та Покровському соборах. Цього року планують "позначити" будинок із шпилем, пам'ятник Тарасу Шевченку та Держпром.

Раніше повідомлялося, що голова Харківської ОДА Юлія Світлична наголошувала - українцям і закордонним гостям є що показати на Харківщині. В області є місця, про які можна дізнатися багато нового та цікавого.

comments powered by HyperComments