Раду молодих вчених при ХОДА очолив медик

П'ятниця, 17 лютого 2017, 21:15
Наталія Куфтеріна - доцент кафедри неврології ХНМУ
Раду молодих вчених при ХОДА очолив медик

Пройшли установчі збори Ради молодих вчених при Харківській облдержадміністрації.

Як зазначили у прес-службі ХОДА, участь у заході взяли представники вищих навчальних закладів, галузевих та академічних наукових установ.

Відкриваючи засідання, заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев від імені голови ХОДА Юлії Світличної побажав представникам наукових товариств молодих вчених успіхів і плідної роботи.

"Упевнений, що ця рада реально працюватиме не лише для розвитку освіти та науки Харківщини, але й для розвитку всієї України. Усім відомо, що наш регіон займає лідируючі позиції в соціально-економічному розвитку, в розвитку науки та освіти. І ми, в тому числі й завдяки вам, будемо продовжувати утримувати такі позиції", - сказав чиновник.

У ході засідання було обрано голову ради, п’ятьох заступників та секретаря.

Очолила Раду Наталія Куфтеріна - кандидат медичних наук, магістр державного управління, доцент кафедри неврології №1 Харківського національного медичного університету; голова Ради молодих вчених Харківського національного медичного університету; голова Ради молодих вчених при Міністерстві охорони здоров'я України, член Ради молодих вчених при МОН.

її першим заступником стала Олеся Решевець - кандидат наук державного управління, доцент кафедри регіонального розвитку та місцевого самоврядування, голова Ради молодих учених Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Заступниками також обрано: Михайла Максимова (ХНУ ім. Каразіна), Ганну Сагалову (ХНУМ ім. Котляревського), Романа Томашевського (НТУ "ХПІ") та Юлію Загуменну (ХНУВС).

Раніше повідомлялось, що при ХОДА створюється Рада молодих учених, яка сприятиме налагодженню професійних контактів між науковими установами, а також між харківськими вишами та учбовими закладами всієї України, іноземними науковими установами й організаціями.

comments powered by HyperComments