У Харкові визначили, хто боротиметься з корупцією

Вівторок, 7 березня 2017, 19:32
Конкурс проводили ХОДА разом з Посольством США
У Харкові визначили, хто боротиметься з корупцією

Харківська облдержадміністрація спілоьно з Відділом з правоохоронних питань Посольства США в Україні обрали переможця конкурсу на отримання грантів «Протидія корупції в Харківській області».

Кращим серед 33 пропозицій, які надходили від громадських організацій області, став проект «Прозорі бюджети Харківської області: спільні дії громади та ЗМІ».

Відомо, що проект передбачає проведення Антикорупційної школи для громадських активістів і ЗМІ, а також створення коаліції громадських організацій і медіа «За прозорі бюджети Харківської області!».

Авторами проекту-переможця є ГО «Інститут демократичного розвитку Харківщини». З ними дипломатичне представництво США підписало грантову угоду.

Презентація конкурсу проектів «Протидія корупції в Харківській області» відбулась у вересні минулого року за участю Посла США в Україні Марі Йованович та голови ХОДА Юлії Світличної..

Зазначається, що представники неурядових організацій, які не брали участі в конкурсі, можуть узяти участь у дводенному тренінгу з розробки проектів. Захід запланований на 16-17 березня, пройде у Харкові.

Раніше активісти Харкова заявляли про те, що для подолання корупції потрібно реформувати як поліцію, так і виборче законодавство.

comments powered by HyperComments