Дві пригоди з маршрутками, поштовх з переворотом, поламана нога і втрачені пляшки: ДТП у Харкові / ФОТО

Четвер, 23 березня 2017, 20:11
На Салтівці іномарка врізалася в маршрутку.
Дві пригоди з маршрутками, поштовх з переворотом, поламана нога і втрачені пляшки: ДТП у Харкові / ФОТО

Аварія сталася в районі будинку №61 по вулиці Краснодарській 23 березня. Легковий автомобіль врізався у пасажирський автобус.

Свідки стверджують, що водій легковика був нетверезим.

Ще одна аварія за участі громадського транспорту сталася на Олександрівському проспекті, що на ХТЗ 22 березня. Приблизно о 19:50 зіткнулися легковик Renaylt Седан і автобус №304. Очевидці, а також водій автобуса, стверджують, що водій Седана обігнав автобус, перестроївся в його рух і різко пригальмував, не включаючи поворотні вогні.

Водій Седана, навпаки, стверджує зворотне: він їхав повільно, не зупиняючись, а водій автобуса не дотримувався дистанції.

Та так чи інакше, постраждав 40-річний чоловік, якого із забоєм голови відвезла швидка. Він був пасажиром на легковій машині. На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група.

Того ж дня сталася аварія на вулиці Валентинівській. За попередніми даними, автомобіль Toyota рухався в напрямку вулиці Академіка Павлова. Водій врізавсяв автомобіль Сheri Amulet, що рухався в попутному напрямку. В результаті зіткнення водій Toyota не впорався з керуванням та наїхав на бордюрний камінь, і автівка перекинулася. Водії внаслідок ДТП не постраждали. У відношенні 27-річного чоловіка, що керував Toyota склали адміністративні матеріали.

На підступах до Південного вокзалу близько 17-ї вантажний автомобіль збив літню жінку, яка переходила дорогу в недозволеному місці.

Бабця несла мішок зі склотарою. Постраждала з переломом ноги доправлена до лікарні.

comments powered by HyperComments