Пожежі у Балаклії припинилися

Вівторок, 28 березня 2017, 16:33
Територію м. Балаклії та прилеглих населених пунктів у зоні надзвичайної ситуації очищено від вибухонебезпечних предметів
Пожежі у Балаклії припинилися

Про це повідомили у ДСНС України.

Відновлено енергопостачання м. Балаклії та прилеглих населених пунктів (електропостачання с. Яковенкове здійснюється за тимчасовою схемою за допомогою 2 електростанцій ДСНС). На 80% відновлено газопостачання м. Балаклії.

З тимчасових евакуаційних пунктів до м. Балаклії переміщено всіх евакуйованих.

Для обігріву постраждалого населення та організації гарячого харчування ДСНС розгорнуто пункт обігріву (по вул. Арсенальній, поблизу Будинку культури), до якого звернулось 220 чол.

Як раніше писала «Справжня Варта»,Світлична підвела підсумки ліквідації наслідків пожежі на артскладах у Балаклії.

Окремо вона подякувала волонтерам, громадським організаціям та активістам, звичайним мешканцям області, які включились в процес допомоги.

Нагадаємо також, що, за офіційними даними,  загалом, у місті Балаклія і селах, які постраждали від НС на території 65-го арсеналу, пошкоджені 265 будівель, у тому числі 231 житловий будинок (114 приватних і 117 багатоквартирних), 22 об'єкти інфраструктури та промисловості, 12 об'єктів соціальної сфери, у тому числі дві школи й два дитячі садки.

comments powered by HyperComments