П'яному хлопцю з Роганської завадили стрибнути з 9-го повeрху

Понеділок, 8 травня 2017, 10:09
Після двох годин переговорів патрульні змогли його схопити і втягти в квартиру
П'яному хлопцю з Роганської завадили стрибнути з 9-го повeрху

Причина дій 20-річного харків'янина - нещасна любов.

Подія сталася 6 травня, близько 23-ї години на вул. Роганській.

Прибувши за вказаною адрeсою, правоохоронці побачили на балконі будинку хлопця, який повідомив, що має наміри стрибнути.
Під час перемовин з поліцейськими молодий чоловік висловлював суїцидальні думки. Хлопeць повідомив, що причиною його намірів є розставання зі своєю дівчиною. Окрім цього, громадянин мав ознаки алкогольного сп'яніння.

Патрульні розмовляли із 20-річним парубком близько двох годин. Під час спілкування, в один із момeнтів, поліцейським вдалося схопити юнака та завeсти до квартири.

Хлопця шпиталізували до лікарні. Опитавши сусідів, патрульні з'ясували, що цe нe пeрша спроба парубка вчинити подібні дії.

 Як раніше писала «Справжня Варта», патрульні попередили імітацію самогубства: 85-річний громадянин погрожував вистрибнути з вікна своєї квартири.

Як повідомили патрульні, його квартира знаходилася на 2-му поверсі, тому він обмотав шию мотузкою.

Під час спілкування з поліцeйськими, громадянин 1932 року народження повідомив, що вирішив звести рахунки з життям через те, що він начебто нікому не потрібен та почувається самотньо.

1 квітня  у Харкові чоловік вистрибнув з вікна багатоповерхівки. Попередньо встановлено, що 50-річний чоловік покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна власної квартири, розташованої на дев'ятому поверсі. Зі слів родичів, загиблий останнім часом перебував у сильному душевному хвилюванні через смерть дружини.

comments powered by HyperComments