Пенсіонерка розбилася на смерть, вистрибнувши з третього поверху

Четвер, 11 травня 2017, 19:43
Поліція каже, що самогубця страждала на психічні розлади
Пенсіонерка розбилася на смерть, вистрибнувши з третього поверху

Покійниці було 79 років. Її тіло знайдено 10 травня о 15:30 біля будинку на вулиці Полтавський Шлях.

Попередньо встановлено, що мешканка будинку покінчила життя самогубством, вистрибнувши з вікна своєї квартири, розташованої на 3-му поверсі. При житті страждала на психічні розлади.

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство», - повідомили у ГУНП.

Відзначимо, що це далеко не перший випадок самогубства літніх людей у Харкові. Нещодавно пенсіонер вистрибнув з 7-го поверху лікарні.

Поки що відомо, що біля будівлі лікарні, розташованої на вулиці Салтівське шосе, 3 травня було виявлено тіло чоловіка. Встановлено, що 74-річний загиблий перебував на лікуванні у медичному закладі та покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна 7-го поверху.

24 квітня о 17:16 поліцію повідомили, що на вулиці Саперній Київського району літня громадянка вистрибнула з вікна свої квартири, розташованої на 15 поверсі.

З пояснень сина стало відомо, що жінка раніше неодноразово висловлювала наміри покінчити життя самогубством.

Раніше пенсіонер покінчив життя самогубством, вистрибнувши з кабіни атракціону «Колесо огляду»/ ОНОВЛЕНО, ДОДАНО ВІДЕО. Подія сталася в парку Горького.

Зі слів очевидця стало відомо, що чоловік знаходився в кабінці один та вистрибнув з самої верхньої точки атракціону.

comments powered by HyperComments