Час йде вперед. Все у ваших руках. Світлична поспілкувалася зі студентами/ Фоторепортаж

Юлія Гуш  |  Субота, 13 травня 2017, 16:17
Для активної та амбітної молоді відкриті нові можливості як в області, так і поза її межами
Час йде вперед. Все у ваших руках. Світлична поспілкувалася зі студентами/ Фоторепортаж

На цьому губернаторка наголосила під час відкриття другого сезону проекту «Школа лідерства голови ХОДА».

Для участі в «Школі лідерства» запрошуються студенти, голови студентського самоврядування, неформальні лідери студентських спільнот, а також просто активна та талановита молодь, які мають бажання і в подальшому житті займати лідерські позиції та брати безпосередню участь в громадському та політичному житті області.

«Це відкриває перед вами багато можливостей в області та її межами, – зазначила Юлія Світлична, – якщо ви амбіційні, горите бажанням ствердитися як політик, держслужбовець, управлінець, депутат, можливо, вас зацікавить бізнес, то ми готові надати вам те, що є в Харківській області. Час йде вперед. Ви розумієте, що застарілі механізми не завжди можна реалізувати на практиці. Теорія і практика – це різні речі. Для того, щоб вчасно і правильно прийняти рішення, потрібно мати набір якостей. Не тільки професійних, а й особистих».

За її словами, найбільш успішних студентів та найбільш активну молодь охоче приймуть як в команді ХОДА, так і президента України. Губернаторка підкреслила, що це будуть представники нової генерації, які керується новими підходами, готові реалізувати нові ідеї і не стануть боятися їх озвучувати.

«Перший сезон нам довів, що є багато успішної молоді, в яких наявні лідерські якості, які хочуть щось змінити в нашій країні, – розповів Анатолій Бабічев, заступник голови-керівник апарату ХОДА,– хочу сказати, що активна, небайдужа та активна молодь є візитівкою Харківською області. Адже ми є столицею молоді України. Ця унікальна платформа – «Школа лідерства» – насправді дає можливість кожному з вас показати всю свою енергію, всю креативність. Шановне студентство, все у ваших руках».

Він зазначив, що перший сезон «Школи лідерства» свого часу довів, що активна молодь здатна створювати ефективні проекти та вносити свої ідеї задля розвитку області. Голова ХОДА в свою чергу висловила сподівання, що учасники «Школи лідерства» зможуть ефективно скористатися наданими можливостями та реалізувати власні проекти.

comments powered by HyperComments