Міська влада розгляне петицію про звільнення керівників комунальних підприємств

Вівторок, 23 травня 2017, 15:02
Петиція про звільнення керівників КП «Харківводоканал», КП «Харківські теплові мережі» та КП «Міськелектротранссервіс» набрала кількість підписів, необхідних для її розгляду
Міська влада розгляне петицію про звільнення керівників комунальних підприємств

Мотивація необхідності звільнення - " за незадовільне ведення господарської діяльності, при якому систематично порушуються вимоги законодавства та укладених договорів щодо повних і своєчасних розрахунків за спожиту електричну енергію з АК «Харківобленерго», що, в свою чергу, загрожує енергетичній безпеці всього регіону і може привести до відключень електрики Нерген, відсутності води та тепла в будинках харків'ян, і, як наслідок, призведе до техногенних катастроф і порушення прав як громади, так і окремих громадян".

Автор петиції - Нестеренко Ірина Ігорівна. Зібрано підписів: 5367.

Як повідомляється на сайті міськради, петиція знаходиться на розгляді.

Як раніше писала «Справжня Варта», петиція про перейменування харківского проспекту на честь Мирослава Мисли зібрала належну кількість підписів.

Посилаючись на закон про декомунізацію, автор петиції Вадим Поздняков запропонував перейменувати проспект Героїв Сталінграда на честь Мирослава Мисли, який загинув на війні.

Також харків`яни підтримали петицію про звільнення головного архітектора. За 17 днів електронне звернення набрало понад 5 тисяч голосів.

В обох випадках в задоволенні було відмовлено.

 

comments powered by HyperComments