Школам у районах закуплять нові автобуси

П'ятниця, 26 травня 2017, 19:04
Харківська облрада спрямувала на закупівлю шкільних автобусів спрямували 6 млн грн.
Школам у районах закуплять нові автобуси

Як пояснили у Департаменті науки і освіти ХОДА, кошти на умовах співфінансування буде розподілено між районами області: по 750 тисяч грн отримають Богодухівський, Краснокутський, Лозівський, Нововодолазький, Первомайський, Чугуївський і 1 млн 500 тис.грн – Вовчанський, - повідомляє «Справжня Варта»

Окрім того, майже 18 тисяч грн передбачено на видання, придбання і доставлення підручників і посібників для учнів обласних шкіл-інтернатів.

Близько 4,4 млн грн спрямують на придбання обладнання для спортивного майданчика Харківського обласного вищого училища фізичної культури та спорту.

Як раніше писала «Справжня Варта», з 14 травня збільшена кількість рейсів по приміському маршруту Харків - Тернова (Чугуївський район).

Крім того, 13 травня були внесені зміни до розкладу електричок, які вирушають зі станції Харків-Пасажирський. Про це повідомлять на станції. Відтепер поїзд №6325 Харків-Люботин відправленням о 17.10, буде слідувати до Мерчика (прибуття - о 18.28); поїзд №6334 відправлятиметься з Мерчика о 18.34 і слідуватиме до Харкова; а поїзд №6228 Смородино - Люботин і №6265 Люботин - Смородине на ділянці Люботин - Мерчик був скасований.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments