Харків'янам пропонують військову службу за контрактом

Четвер, 1 червня 2017, 18:01
Щомісячне грошове забезпечення контрактників для рядового та сержантського складу від 10,5 тис. грн до 14 тис. грн, для офіцерського складу - від 13 тис. грн до 17 тис. грн.
Харків'янам пропонують військову службу за контрактом

Інформаційно-роз'яснювальна акція «Армійський контракт» пройде в суботу, 3 червня (з 11:00 до 14:00) на пл. Свободи , - повідомляє «Справжня Варта».

Відвідувачі заходу зможуть побачити практичні навички бійців спецпідрозділів з відбиття нападу диверсійних груп противника або звільнення заручника, посидіти за кермом сучасних бронетранспортерів, потримати в руках стрілецьку зброю і дізнатися про переваги військової служби за контрактом.

За словами військового комісара Харківського обласного військового комісаріату Юрія Калгушкіна, приблизно кожен четвертий новобранець вже має статус учасника бойових дій. Такі особи часто висловлюють прохання направити їх в ті військові колективи, де вони вже служили. Хлопці без армійського досвіду направляються до навчальних центрів для проходження курсу спеціальної підготовки, а тільки потім йдуть служити за новою військовою професією. Як зазначив військовий комісар, в райвійськкоматах максимально враховують побажання новобранців з вибору конкретного виду і роду військ Збройних Сил України.

Як раніше писала «Справжня Варта», Міноборони роз'яснило умови призову запасників у 2017 році.

Офіцерів-запасників, у тому числі і жінок, призначатимуться на первинні офіцерські посади до військових части. Обмеження за віком -  до 43 років. Передбачено й причини, за якими даватиметься відстрочка.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments