У Харкові відібрали найкращі студентські стартапи

Вівторок, 13 червня 2017, 16:02
У конкурсі «Харків - місто молодіжних ініціатив» взяли участь 1200 студентів
У Харкові відібрали найкращі студентські стартапи

Експертна рада визначила 50 кращих робіт, які підготували понад 100 студентів з 21 виша, - повідомляє «Справжня Варта»

 Учасники презентували свої проекти в чотирьох номінаціях: «Харків - територія успішної кар'єри», «Розумному місту - креативна молодь», «Рідному Харкову - стабільний розвиток» і «Харків - місто відкрите, творче, толерантне».

Конкурс проходив у два етапи - спочатку були відібрані кращі роботи, які в другому турі презентували і захищали їх автори. Оцінювали проекти члени експертної ради, до якої увійшли викладачі вищих учбових закладів міста, представники Департаменту освіти і Департаменту у справах сім'ї, молоді і спорту, а також члени Молодіжної ради.

У фіналі на базі кількох вишів була представлена 91 робота, серед них - стартапы і бізнес-проекти, спрямовані на створення умов для професійного розвитку і успішної кар'єри, впровадження в життя міста інноваційних технологій, розвиток туристичної інфраструктури Харкова, а також соціальні і благодійні проекти. 

Як раніше писала «Справжня Варта», харківські студенти можуть розраховувати на навчання в Іспанії.

Університет Кадіса запрошує на міжнародні курси з медицини, екологічних наук, математики, наукових комунікацій, соціальних і гуманітарних наук, а також мовні курси з іспанської, що дозволять учасникам (магістрам, аспірантам, докторантам) здобути знання, обмінюватись досвідом, ознайомитись з культурою міста Кадіс.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments