Планове завдання по весняному призову було виконано на 101% - Калгушкін

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 30 червня 2017, 18:10
Більше 980 призовників, яких було направлено до військових частин, вже склали присягу.
Планове завдання по весняному призову було виконано на 101% - Калгушкін

«Призов на військову службу весною 2017 року відбувся якісно, – розповів Юрій Калгушкін, військовий комісар Харківського військового комісаріату, – планове завдання було виконане, я б сказав, навіть на 101%. Адже ми допомагали деяким областям України у виконанні їх планових завдань. До частин Збройних сил України, Національної гвардії, Державної спеціальної служби транспорту відправлено більше 980 призовників. Вони вже склали присягу. Деякі з них завершили підготовку у військових центрах. Це стосується частин Збройних сил України».

За його словами, ті військовослужбовці, яких було направлено до Національної гвардії та Державної спеціальної служби транспорту, вже склали присягу та приступили до виконання покладених на них обов’язків в пунктах постійної дислокації. Калгушкін підкреслив, що вони як військові, що проходять строкову службу, не виконуватимуть бойових задач на території Луганської і Донецької області.

Що стосується призову офіцерів запасу, то і тут планове завдання було повністю виконане. За словами Калгушкіна, близько 70 офіцерів вже прибули до вищих навчальних закладів. Там вони протягом 3 місяців будуть проходити відповідну підготовку по тим спеціальностям, які вони опановували під час навчання на військовій кафедрі. Після цього військовослужбовці мають прибути до своїх військових частин.

comments powered by HyperComments