Цього тижня відкриється відремонтований міст у Балаклійському районі

Справжня Варта  |  Середа, 5 липня 2017, 14:11
А міст в Ізюмі під Харковом чрез Сіверський Донець відкриється до Дня Незалежності.
Цього тижня відкриється відремонтований міст у Балаклійському районі

Про це в ході прес-конференції повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Сергій Пляка.

«Що стосується моста через Сіверський Донець в Ізюмі, за темпами роботи ми вкладаємося в графік. По лівому боку проїзду залишилося забетонувати один проліт. Всі інші прольоти забетоновані. Вже встановлена гідроізоляція. Залишилися роботи бетонування, ремонту перильної огорожі, тротуарів, фарбування, відновлення верхніх шарів асфальтобетону по лівому і правому бокам. Ми плануємо до Дня Незалежності відкрити капітально відремонтований міст в Ізюмі», - зазначив Сергій Пляка. 

За його словами, 7 липня буде відкрито рух після виконання аварійних робіт на мосту між селами Донець та Андріївка Балаклійського району. 

«Спочатку, за висновком фахівців ХНАДУ, буде дозволено рух пішоходів – ми встановлюємо в місці деформації нові пішохідні блоки, - а також рух транспорту: попередньо ми отримали дозвіл на переміщення транспорту до 10 тонн, необхідний ще тиждень роботи фахівців ХНАДУ для точного визначення вантажопідйомності на цьому мосту», - повідомив Сергій Пляка. 

За його словами, можливо гранична вантажопідйомність буде розширена до 20 тонн. 

За минулий тиждень була завершена підготовка всієї документації для затвердження переліку об'єктів, які будуть фінансуватися за рахунок перевиконання окремих показників – митних зборів. 

«Це так званий другий перелік. Як ви знаєте, перший перелік затверджений, і ми з ним працюємо. На 11 число, на вівторок, призначений комітет ВР України. У списку – 27 об'єктів, 14 з яких – це продовження першого переліку об'єктів, що фінансуються за рахунок держбюджету, і 13 нових. Також були враховані основні звернення громадян, доручення керівництва області, звернення депутатів усіх рівнів. Не чекаючи затвердження, ми повним ходом почали тендерну процедуру. Це один з основних моментів, над яким ми працюємо», - зазначив Сергій Пляка.

comments powered by HyperComments