Роботи на мосту в Ізюмі йдуть за графіком. На сьогодні виконано 78% - Світлична / Фото

Вівторок, 18 липня 2017, 12:26
Ремонт мосту в Ізюмі завершать до кінця серпня. Ремонт дороги  Київ – Харків – Довжанський - у вересні.
Роботи на мосту в Ізюмі йдуть за графіком. На сьогодні виконано 78% - Світлична / Фото

Про це повідомила губернатор Харківщини Юлія Світлична під час робочої поїздки в Ізюмський район. 

За інформацією голови ХОДА, міст в Ізюмі не ремонтувався більше 17 років, отже, він перебував в аварійному стані. Ремонт об`єкту - стратегічне питання, адже міст довжиною 210 метрів - знаходиться на дорозі, яка зв`язує регіон із зоною АТО.

"Ми знайшли можливість для його відновлення і почали роботи у 2016 році. Плануємо завершити реконструкцію до кінця серпня. Бачимо, що зараз роботи йдуть за графіком", - повідомила Юлія Свілична.

На сьогодні 78% робіт виконано. Залишилося влаштувати гідроізоляцію на третій та четвертій прогоновій будові зліва, покласти два шари асфальтобетону, пофарбувати частини моста. 

Окрім  цього, сьогодні продовжується ремонт дороги  Київ – Харків – Довжанський, що проходить через Ізюм. Результати роботи вже помічають очевидці, розміщуючи відповідні записи у соцмережах.

"Ізюм продовжує дивувати! Дорога!", - написала на своїй сторінці у Фейсбуці волонтер та очевидець Юлія Смагіна. 

Під час робочої поїхздки з ходом робіт ознайомилася губернатор Харківщини. За її словами, нова дорога буде готова вже у вересні поточного року. 

Зазначимо, що капремонт цього шляхопровіду не робився вже 30 років. 

"Ми знайшли можливість у цьому році виділити кошти на відновлення дороги. Важливо, що це не ямковий, а повноцінний капітальний ремонт: укріплюється основа дороги, вкладаються два шари асфальтобетону", - зазначила Юлія Світлична. 

Як повідомляла «Справжня варта», на харківські дороги буде спрямовано 650 мільйонів гривень. Обласна рада затвердила Програму розвитку дорожньої інфраструктури Харківщини. Документ визначає перелік об’єктів, які планують відремонтувати коштом від перевиконання митного збору,

comments powered by HyperComments