Сьогодні через футбол заборонять проїзд біля стадіону «Металіст»

П'ятниця, 21 липня 2017, 17:01
Зустріч футбольних команд «Шахтар» і «Динамо» на стадіоні «Металіст» спричиніть деякі незручності харківським водіям.
Сьогодні через футбол заборонять проїзд біля стадіону «Металіст»

Як повідомляє прес-служба Харківської мерії, на прилеглих до стадіону вулицях буде заборонений проїзд сьогодні, 22 липня, з 16.30 до 22.00часов, передає Справжня Варта.

Також буде закритий виїзд з вул. Державінська на Плеханівську.

Крім того, з 16:30 до 22:00 22 липня рух автобусів буде організований наступним чином:

№68е, 232е змінять кінцеву зупинку і здійснюватимуть висадку і посадку пасажирів на зупинці ст. м. «Проспект Гагаріна»;

№260е скоротить шлях прямування: вул. Плеханівська - ст. м. «Завод ім. Малишева» і здійснюватиме висадку і посадку пасажирів на зупинці «Ст. м. «Завод ім. Малишева»;

№244е: пр. Московський - вул. Польова і далі за маршрутом;

№251е: пр. Московський - вул. Богдана Хмельницького - пл. Захисників України - пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська і далі за маршрутом.

Нагадаємо, «Шахтар» став володарем Кубок України з футболу, вигравши у фіналі у київського «Динамо» з рахунком 1: 0. Матч, на який з усіх регіонів України з'їхалося близько тридцяти тисяч уболівальників, пройшов в Харкові, на стадіоні «Металіст» 17 травня.

Нагадаємо також, що ФК «Шахтар» підписав договір з ОСК «Металіст» про проведення всіх домашніх матчів єврокубків, Прем'єр-ліги та Кубка України в Харкові. Угода розрахована до кінця 2017 року. Всі витрати по догляду за газоном ОСК «Металіст» візьме на себе «Шахтар». При цьому команда продовжить базуватися в Києві і тренуватися в Святошино.

Більше спортивних новин читайте на сайті Справжня Варта.

comments powered by HyperComments