Світлична знову перша серед губернаторів України

П'ятниця, 28 липня 2017, 12:19
Комітетом виборців України оприлюднено нові губернаторські рейтинги за І півріччі 2017 року
Світлична знову перша серед губернаторів України

Перше місце у рейтингу КВУ знову за головою ХОДА Юлією Світличною, - повідомляє «Справжня Варта»

Як повідомляють у КВУ, очолила рейтинг, як і за підсумками І кварталу цього року, голова Харківської ОДА Юлія Світлична. Експерти відзначили ініціативи голови ОДА щодо підвищення зарплатні на промислових підприємствах області. Зокрема, досягнуто домовленості про підвищення зарплат працівникам з керівництвом заводу ім. Малишева, ХТЗ, ПАТ «Турбоатом» та держпідприємства «Шебелинкагазвидобування».

Також значну увагу було приділено контактам із закордонними партнерами. Зокрема, експерти відзначили візит до Харкова Президента Литви Далі Грібаускайте та проведення в місті Моніторингового комітету Ради Європи, участь в якому взяли депутати із 31 країни. Загалом було відзначено зусилля ОДА в питанні створення позитивного іміджу регіону, в тому числі, за рахунок проведення різного роду національних та міжнародних змагань.

Як раніше писала «Справжня Варта», єдина жінка-губернатор Юлія Світлична очолила губернаторський рейтинг, який був складений Комітетом виборців України та експертами з усієї України

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments