«Міськсвітло» отримало нові автовишки і тягач

П'ятниця, 28 липня 2017, 16:09
Вони більше за місткістю, висотою та іншими параметрами
«Міськсвітло» отримало нові автовишки і тягач

Про це сьогодні, 28 липня, повідомив директор підприємства Олексій Куян під час демонстрації журналістам нової техніки. За його словами, у «Міськсвітлі» був застарілий парк, і більше 10 машин не могли пройти техогляд, - повідомляє «Справжня Варта»

Нова спецтехніка - українського виробництва марки «Газон Next», комплектація - білоруська.

«На сесії були виділені кошти з міського бюджету на придбання спецтранспорту. Перевага нових машин у тому, що вишка піднімається на висоту 18 метрів, а не 16 метрів, як було в старих машинах. Крім того, місткість нових автовишок більша: в машині поміщається три пасажири, які можуть виїжджати на лінію. Раніше нам доводилося додатково залучати ще «Газель» з працівниками», - зазначив Олексій Куян.

Також на підприємстві закупили тягач-маніпулятор. Такої спецтехніки в автопарку «Міськсвітла» не було.

«Раніше нам доводилося наймати транспорт для перевезення опор, приганяти на об'єкт кран - все це ускладнювало і затягувало процес роботи. Тепер, завдяки маніпулятору, значно зросте швидкість усунення аварій»- підкреслив Олексій Куян.

За допомогою цієї машини комунальники встановлюватимуть нові і демонтуватимуть старі опори. За словами директора підприємства, за один виїзд маніпулятор може перевезти і встановити до 20 опор.

Як раніше писала «Справжня Варта», багатофункціональні міні-трактори фінського виробництва «Avant» поступили до КП "Харківзеленбуд».

Нові машини за допомогою різних насадок коситимуть газони, бур'ян, будуть щось там собі вантажити, розрівнювати і копати землю, корчувати пні, а також прибирати сніг.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments