Здача в експлуатацію найсучаснішого спортивного комплексу в Пісочині запланована на 2018 рік - Світлична

Середа, 2 серпня 2017, 14:37
У новому спортивному комплексі пісочинці зможуть займатися футболом, волейболом, боксом, гімнастикою та іншими видами спорту.
Здача в експлуатацію найсучаснішого спортивного комплексу в Пісочині запланована на 2018 рік - Світлична

Про це повідомила губернатор Харківщини Юлія Світлична на своїй сторінці у Фейсбуці, передає "Справжня Варта". 

Голова ХОДА підкреслила, що лише займаючись спортом, нація може бути здоровою. Через це будівництво спортивних комплексів у регіоні - пріоритетний напрямок роботи. ФОКи вже відкриті у Первомайську та Вовчанську. Будівництво повним ходом триває у Пісочині. Скоро розпочнуться роботи у Золочеві та Краснограді. У планах звести такі заклади в усіх районах Харківщини. 

Сьогодні комплекс готовий на 35 відсотків. У наступному році об`єкт буде зданий в експлуатацію. До поточної осені заплановане завершення утеплювальних робіт. Також найближчим часом у будівлі з`являться металопалстикові вікна. 

До речі, новий спортивний комплекс буде розташований в Пісочині у мікрорайоні «Мобіль», де вже 1 вересня відкриється нова школа, побудована завдяки наполеглевості обласної влади. Саме губернаторові Харковщини вдалося досягти виділення необхідних коштів. На сьогодні будівельні роботи у школі завершені. Робочі встановлюють меблі та готують прилеглу територію до початку навчального року. 

comments powered by HyperComments