Жодних порушень під час футбольного матчу зафіксовано не було

Неділя, 3 вересня 2017, 15:14
Футбольний матч «Україна – Туреччина» пройшов без правопорушень.
Жодних порушень під час футбольного матчу зафіксовано не було

Щоб підтримати українську збірну, футбольні фанати їхали з усіх регіонів країни, передає поліція Харківщини. Всього на стадіоні «Металіст» були присутні 35 тисяч уболівальників. Вони за декілька годин до початку матчу пройшли колоною станції «Харків-Балашовський» до стадіону. Їх супроводжували правоохоронці та фахівці вибухотехнічного управління харківської поліції.

Щоправда, одному з вболівальників на станції «Харків-Балашовський» знадобилася медична допомога. Співробітники поліції транспортували чоловіка до карети «швидкої». В той день охорону порядку забезпечували 1400 робітників ГУНП в Харківській області, 2200 – приданих сил, в тому числі 900 військовослужбовців Нацгвардії, 650 курсантів вищих навчальних закладів системи МВС, 250 патрульних поліцейських Харкова та інших областей країни.

Перед входом на стадіон було розміщено чотири лінії контролю. Там перевіряли квитки та паспорта громадян. Заборонені предмети вилучалися. В поліції підкреслюють, що завдяки профілактичним заходам із забезпечення порядку та безпеки під час матчу порушень правопорядку допущено не було.

Як повідомляла «Справжня варта», матч закінчився перемогою української збірної. Гра закінчилася рахунком 2:0 на користь України. Це був перший за 4 роки матч за участі національної збірної, який проходив в Харкові.

 

 

comments powered by HyperComments