Комунальники пообіцяли капітальний ремонт дорожнього покриття в центрі Харкова

Середа, 11 жовтня 2017, 22:26
На перетині вул. Каразіна та вул. Мироносицької 11 жовтня співробітники КП «Харківводоканал» займалися заміною аварійних ділянок трубопроводу.
Комунальники пообіцяли капітальний ремонт дорожнього покриття в центрі Харкова

Робітники замінювали запірно-регулюючої арматури в камерах і колодязях, повідомляє «Справжня Варта».

«Тут проходять дві магістралі, одна з них - діаметром 100 мм. Сьогодні на цьому трубопроводі ми замінюємо зношені засувки на нові - європейського зразка з гумованим клином», – повідомив заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства - директор Комплексу «Харківводопостачання» Владлен Волков.

На час проведення робіт водопостачання відключили у 30 будинках, які згодом перепідключать на іншу магістраль - діаметром 250 мм.

За словами Владлена Волкова, після завершення ремонтних робіт на вул. Каразіна буде проведено капітальний ремонт дорожнього покриття.

На підприємстві також повідомили, що згідно з правилами благоустрою і щоб уникнути нещасних випадків, всі об'єкти, де проводяться планові ремонтні роботи, огороджені сучасними щитами з банерами підприємства.

«Подібні огорожі дозволяють повністю закрити суцільним контуром місце робіт. У нічний час це місце в обов'язковому порядку підсвічується ліхтарями. На сьогоднішній день у нас по місту п'ять планових розриттів, і всі об'єкти огороджені сучасними щитами», - підкреслив Владлен Волков.

Він також зазначив, що в разі аварійних робіт, які проводяться оперативно, встановлюються наливні щити. Всього в розпорядженні підприємства близько 200 сучасних щитів-огорож з банерами.

comments powered by HyperComments