Харківські зомбі вирішили виконати план достроково

Вівторок, 17 жовтня 2017, 23:08
Попри те, що датою Хеллоуніна вважається 1 листопада, фестиваль ZombieFest III, присвячений цій «видатній події», пройде в Харкові 28 жовтня.
Харківські зомбі вирішили виконати план достроково

Традиційна хода зомбі, квести, конкурси, концертна програма etc пройдуть в Центральному парку культури і відпочинку імені Горького, інформує «Справжня Варта»

Яскраві представники темних сил зможуть прикрасити себе «страшним» гримом і обзавестися тематичними аксесуарами на ярмарку жахів, який розміститься на центральній алеї парку. Біля розважального центру працюватиме тематичний фуд-корт.

Звісно ж, не обійдеться без конкурса вирізаних гарбузів і турніру «Зомбі проти людей». Для дітей, які нічого не бояться, задумали акцію «Життя або частування», а в «Лігві Біллі Кіда» пройде «Полювання на зомбі». Для тих, хто вважає себе дорослими, відбудеться показ фільмів жахів під відкритим небом.

Увечері центральною алею пройде, як прогнозують організатори, наймасовіша в Україні хода зомбі. На головній сцені відбудеться шоу з конкурсами, лазерними і піротехнічними ефектами.

Родзинкою фестивалю стане Rammstein Cover Show за участю симфонічного оркестру та гурту «Річі Колючий».

Загалом, перефразуючи давнє прислів'я «людина людині – друг, товариш і брат», можна сказати: «зомбі зомбі – зомбі, зомбі і зомбі».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments